Sener Professional family

Çfarë do të thotë të jesh anëtari ynë

Sener Professional Family

Pse Sener Professional Family?

Mirësevini në Familjen Profesionale Sener, ku përkushtimi ynë për përsosmëri, edukim dhe lidhje na veçon. Ne besojmë në më shumë se vetëm kujdesin e flokëve; ne besojmë në nxitjen e një komuniteti që lulëzon në njohuri të përbashkëta, produkte inovative dhe mjeshtëri të parukierisë.

Në Sener Professional, ne nuk jemi thjesht një markë; ne jemi një familje e bashkuar nga një pasion i përbashkët për ngritjen e industrisë së bukurisë. Përkushtimi ynë ndaj arsimit është gurthemeli i filozofisë sonë. Ne e kuptojmë se njohuria është çelësi i fuqizimit dhe ne përpiqemi të pajisim çdo anëtar të Familjes Profesionale Sener me aftësitë dhe njohuritë e nevojshme për të shkëlqyer në botën dinamike të parukerisë.

Gama e produkteve tona është krijuar me përpikëri për të pasqyruar përkushtimin tonë ndaj cilësisë dhe inovacionit. Nga mjetet e nivelit profesional deri te produktet premium për kujdesin e flokëve, çdo artikull është krijuar për të rritur potencialin krijues të anëtarëve të familjes sonë dhe për të ofruar rezultate të jashtëzakonshme për klientët. Ne krenohemi që ofrojmë një grup të plotë produktesh që plotësojnë nevojat e ndryshme të profesionistëve tanë të talentuar.

Bashkohuni me Familjen Profesionale Sener dhe bëhuni pjesë e një komuniteti të gjallë që vlerëson arsimin, përqafon inovacionin dhe lulëzon me pasionin për të transformuar parukierinë në një formë arti. Së bashku, ne lartësojmë jo vetëm modelet e flokëve, por të gjithë industrinë, një stilist në një kohë.

Nga çfarë merrn Sener Professional Family

Ju Bëhuni Pjesë e Ekipit Sener Professional

Me blerjen e njërës prej paketave bëheni anëtar i grupit Viber, i cili ndodhet 24 orë në ditë për të gjitha pyetjet dhe këshillat e nevojshme.

 

Sener Professional Produkte në sallonin tuaj

Sener Professional e kupton që produktet që përdorni në sallonin tuaj janë thelbësore për të krijuar përvoja të jashtëzakonshme për klientët tuaj. Kjo është arsyeja pse, si një anëtar krenar i familjes Sener Professional, ju jo vetëm që i bashkoheni një komuniteti stilistësh të pasionuar, por gjithashtu fitoni akses ekskluziv në gamën tonë premium të produkteve, të krijuara për të ngritur zanatin tuaj në lartësi të reja.

Sener Professional Ndihmon me marketingun

Në varësi të paketës që zgjidhni, Sener Professional do t’ju promovojë një, dy ose tre herë në muaj në platformat tona që kanë një numër të madh klientësh.

Sener Professional Arsimi

Ju merrni një MASTER CLASS falas dy herë në vit, si dhe trajnime online. Nga Teknikat Themelore në Masterklasa të Avancuara, Shpalosni potencialin tuaj në Artin e Parukerisë.

Sener Professional AWARDS

Ne besojmë në festimin e arritjeve dhe kontributeve të jashtëzakonshme të anëtarëve tanë të përkushtuar të familjes. Kulmi i kësaj feste është Darka jonë e përvitshme Gala, një ngjarje e shkëlqyer ku bashkohemi për të nderuar dhe njohur më të mirët mes nesh.

ÇIFT ANËTARË NGA QINDRA

SENER PROFESSIONAL FAMILY PAKETAT E ANËTARËSISË

basic

Përshkrimi: E përkryer për stilistët aspirantë që kërkojnë të fillojnë karrierën e tyre në botën e parukierisë profesionale.

TIPARET:
– 15% ZBRITJE në të gjitha Produktet Profesionale Sener

– 4 kurse edukimi online falas

– Reklamimi i veprave tuaja një herë në muaj

– Pjesëmarrje falas në MASTER CLASS Profesionale Sener

– Pjesëmarrja në Sener Professional AWARDS me çmim 100€

PREMIUM

Përshkrimi: Ideale për stilistët me përvojë që kërkojnë përmirësim të vazhdueshëm dhe një lidhje më të thellë me Familjen Profesionale Sener.

TIPARET:
– 15% ZBRITJE në të gjitha Produktet Profesionale Sener
– 8 kurse edukimi online falas
– Pjesëmarrje falas në Sener Professional
KLASA MASTER
– Reklamimi i punimeve TUAJA dy herë në muaj
– Pjesëmarrja në Sener Professional AWARDS me çmim 50€

 

ELITE

Përshkrimi: Projektuar për profesionistë të nivelit të lartë që duan të jenë në krye të industrisë, duke ndikuar në tendencat dhe duke u lidhur me mjeshtra të tjerë.

TIPARET:
– 15% ZBRITJE në të gjitha Produktet Profesionale Sener
– Qasje VIP në ngjarje të drejtpërdrejta, konferenca dhe mundësi rrjetesh.
– 12 kurse edukimi online falas
– Reklamimi i punimeve TUAJA tri herë në muaj
– Pjesëmarrje falas në Sener Professional AWARDS
– Pjesëmarrje falas në MASTER CLASS Profesionale Sener.

*Ju gjithashtu mund të na dërgoni një email në sene [email protected] për të diskutuar se çfarë oferte dëshironi dhe cilat janë nevojat tuaja*

ÇFARË PO THONË ANËTARËT?

SENER PROFESSIONAL ngjarjet

Sener Professional AWARDS

Aleksandar 2 MASTER CLASS

Sener Professional partisë

MASTER CLASS 2022

KONTAKT

Ju mund të na kontaktoni për çdo informacion të mëtejshëm që ju nevojitet!

11 + 8 =