Sener Professional

SENER FAMILY

Патување во светот на едукацијата и трансформацијата
Посветеноста на Сенер кон индустријата за коса оди подалеку од развојот на производи. Пред повеќе од една година, заедно со неговиот животен и професионален партнер Дурија, го иницираше проектот SENER FAMILY. Овој потфат се фокусира на обука на колеги професионалци за коса во употребата на производите SENER PROFESSIONAL. Почнувајќи со образованието и проследено со примена на производи, оваа иницијатива култивираше заедница од над 100 фризерки кои се колнат во шампоните, маските, третманите и многу повеќе на Сенер – не само во салоните туку и во нивните домови, правејќи мудри избори избирајќи квалитет на пристапни цени.
Сенер Агушевски не само што направи револуција во индустријата за коса, туку и го прошири опсегот на својот бренд низ целиот Балкан, па дури и до Кувајт.

ОТКРИЈТЕ ПОВЕЌЕ СЕНЕР ПРОИЗВОДИ

Најдобри производи за коса

SENER PROFESSIONAL ПАРТНЕРИ

ПРЕТПЛАТИ СЕ