Sener Professional

SENER FAMILY

Një Udhëtim Edukimi dhe Transformimi
Angazhimi i Sener për industrinë e flokëve shkon përtej zhvillimit të produktit. Më shumë se një vit më parë, së bashku me partneren e tij jetësore dhe profesionale, Durija, ai inicioi projektin SENER FAMILY. Kjo sipërmarrje fokusohet në trajnimin e kolegëve profesionistë të flokëve në përdorimin e produkteve SENER PROFESSIONAL. Duke filluar me edukimin dhe e ndjekur nga aplikimi i produktit, kjo nismë ka kultivuar një komunitet prej mbi 100 stilistësh të cilët betohen për shampot, maskat, trajtimet e Sener-it dhe më shumë – jo vetëm në sallone, por edhe në shtëpitë e tyre, duke bërë zgjedhje të mençura duke zgjedhur cilësinë në çmime të përballueshme.
SenerAgushevski jo vetëm që ka revolucionarizuar industrinë e flokëve, por gjithashtu ka zgjeruar shtrirjen e markës së tij në të gjithë Ballkanin dhe madje deri në Kuvajt.

MËSO MË SHUMË PRODUKTET SENER

Produktet më të mira të flokëve

Bëhuni anëtar