Sener Professional family

Што претставува да си наш член

Sener Professional Family

Зошто Sener Professional Family?

Добредојдовте во Sener Professional family, каде што нашата посветеност на извонредност, образование и поврзаност не издвојува. Ние веруваме во повеќе од само нега на коса; ние веруваме во поттикнување на заедница која напредува на споделено знаење, иновативни производи и уметност во фризерството.

Во Sener Professional, ние не сме само бренд; ние сме семејство обединето со заедничка страст за подигање на индустријата за убавина. Нашата посветеност на образованието е камен-темелник на нашата филозофија. Ние разбираме дека знаењето е клучот за зајакнувањето и се стремиме да го опремиме секој член на Sener Professional Family со вештините и увидите потребни за да се истакне во динамичниот свет на фризерството.

Нашата палета на производи е прецизно направена за да ја одрази нашата посветеност на квалитетот и иновативноста. Од професионални алатки до премиум производи за нега на коса, секоја ставка е дизајнирана да го подобри креативниот потенцијал на членовите на нашето семејство и да им даде исклучителни резултати на клиентите. Се гордееме што нудиме сеопфатен пакет производи што ги задоволуваат различните потреби на нашите талентирани професионалци.

Придружете се на Sener Professional Family и станете дел од енергичната заедница која го цени образованието, ги прифаќа иновациите и напредува со страста за трансформирање на фризерството во уметничка форма. Заедно, ние ги подигнуваме не само фризурите, туку и целата индустрија, еден стилист во исто време.

Што добивате од Sener Professional Family

Станувате дел од Sener Professional тимот

Со купување на еден од пакетите станувате член на групата Вибер која е таму 24 часа за сите прашања и потребни совети.

Sener Professional производи во вашиот салон

Sener Professional разбира дека производите што ги користите во вашиот салон се клучни за создавање на исклучителни искуства за вашите клиенти. Затоа, како горд член на Sener Professional Family, вие не само придружете се на заедницата на страсни стилисти, но исто така добијте ексклузивен пристап до нашата врвна палета на производи, дизајниран да го подигне вашиот занает на нови височини.

 

Sener Professional ви помага со маркетинг

Во зависност од пакетот што ќе го изберете, Sener Professional ќе ве промовира еднаш, два или три пати месечно на нашите платформи кои имаат голем број клиенти.

Sener Professional Едукација

Добивате бесплатен MASTER CLASS двапати годишно како и онлајн обука. Од основни техники до напредни мајсторски часови, ослободете го вашиот потенцијал во уметноста на фризерството.

Sener Professional AWARDS

Ние веруваме во славењето на извонредните достигнувања и придонеси на нашите посветени членови на семејството. Врвот на оваа прослава е нашата годишна Гала вечера, славниот настан на кој доаѓаме заедно да почести и препознај ги најдобрите меѓу нас.

НЕКОЛКУ ЧЛЕНОВИ ОД СТОТИНАТА

SENER PROFESSIONAL FAMILY ЧЛЕНСКИ ПАКЕТИ

basic

Опис: Совршено за амбициозни стилисти кои сакаат да ја започнат својата кариера во светот на професионалниот фризер.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
– 15% ПОПУСТ на сите Sener Professional производи

– 4 бесплатни онлајн часови за едукација

– Рекламирање на вашите дела еднаш месечно

– Бесплатно учество на Sener Professional MASTER CLASS

– Учество на Sener Professional AWARDS по цена од 100€

PREMIUM

Опис: Идеален за искусни стилисти кои бараат постојано подобрување и подлабока врска со Sener Professional Family.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
– 15% ПОПУСТ на сите Sener Professional производи- 8 бесплатни онлајн часови за едукација

– Бесплатно учество на Sener Professional MASTER CLASS

– Рекламирање на вашите дела двапати месечно

– Учество на Sener Professional AWARDS по цена од 50€

ELITE

Опис: Дизајниран за врвни професионалци кои сакаат да бидат во првите редови на индустријата, да влијаат на трендовите и да се поврзуваат со колегите мајстори.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
– 15% ПОПУСТ на сите Sener Professional производи

– ВИП пристап до настани во живо, конференции и можности за вмрежување.

– 12 бесплатни онлајн часови за едукација

– Рекламирање на вашите дела три пати месечно

– Бесплатно учество на Sener Professional AWARDS

– Бесплатно учество на Sener Professional MASTER CLASS

*Можете исто така да ни испратите емаил на  [email protected] да поразговараме за тоа каква понуда сакате и кои се вашите потреби*

ШТО КАЖУВААТ ЧЛЕНОВИТЕ?

SENER PROFESSIONAL EVENTS

Sener Professional AWARDS

Aleksandar 2 MASTER CLASS

Sener Professional PARTY

MASTER CLASS 2022

КОНТАКТ

Можете да не контактирате за сите дополнителни информации што ви се потребни!

9 + 8 =